Ingrid Greta Lauvås
Women`s Ministry Betel

Ingrid Greta Lauvås

Pastor, Betel Harestua

Gift, trebarnsmor, opprinnelig fra Karmøy, bosatt på Harestua.

Jeg er gift med Thomas og vi har tre barn. Min eldste er 6 år, mellomste er 4 år og minste er 2 år. Jeg var hjemmeværende husmor i 6 år og stortrives med det! Nå er jeg ansatt som pastor i menigheten Betel på Harestua i 100% stilling. Jeg er svært takknemlig for å kunne tiltre stillingen som pastor på Betel. Jeg har allerede opplevd en svært varm mottagelse som jeg setter veldig stor pris på.

Jeg vokste opp som misjonærbarn i Argentina. Da vi reiste til Norge var hjemmeoppholdet på Karmøy der mamma kommer fra. Pappa er fra Mosterhamn. 

Som tenåring var jeg aktiv i barne- og ungdomsarbeid både i Argentina og Norge. I ungdomstiden gikk jeg på forskjellige bibelskoler i bl.a Norge, Spania og USA. Jeg deltok ofte som taler på junior -og ungdomsleirer, og hadde en del ansvar som leder i forskjellige menigheter.

Midt i 20-årene ble jeg plutselig en sånn ildsjel som ikke orket mer! Kall det gjerne utbrenthet eller «å møte veggen», men faktisk noen år etter dette regnet jeg meg rett og slett som en «lunken kristen» som egentlig ikke ønsket å gå videre med Gud.

I dag er jeg takknemlig for de opplevelser og trosprøver jeg har hatt. Når jeg ser tilbake tenker jeg at årsaken til mitt "fall", i hvert fall i mitt telfelle, koker ned til at jeg ble altfor opptatt av tjenesten og unnlot å pleie et levende gudsforhold. Jeg vet i dag at kraften ligger bare i fellesskapet med Gud. Daglig bønn og bibellesning er viktig for alle kristne.

Jeg har gått gjennom forandringer i mitt indre på mange områder. Og jeg er utrolig glad for å være her jeg er akkurat nå! Det er en glede å få være aktiv i menighetsarbeid igjen, med styrket tro og et brennende hjerte! Women`s Ministry er for meg et bønnesvar og en drøm som har gått i oppfyllelse! Det gir meg så utrolig mye å få tale på samlingene om temaer rettet mot kvinner.